K čemu vám budou dobré igelitové sáčky se zipem

Na vkládání potravin

Výraz „potraviny“ je velmi široký pojem a zahrnuje v sobě obrovské množství surovin i hotových jídel. V domácnosti se s nimi setkáváme například v podobě potravin či surovin trvanlivých a také těch, co jsou určeny k rychlé konzumaci a podléhají zkáze. Některé z nich lze skladovat při běžné pokojové teplotě i několik měsíců a jiné je nutné umístit do chladničky, případně do mrazicího boxu.

dřevěné figurky

Skvělým pomocníkem jsou ve všech uvedených případech igelitové sáčky se zipem. Ať už do nich vložíte luštěniny či rýži, kterou ukládáte do spíže, anebo mraženou ovocnou dřeň v mrazáku, máte jistotu, že jde o zdravotně nezávadný a spolehlivý způsob, jak tyto produkty skladovat.

Pro dětské hračky

Máte-li k dispozici sáčky se zipem v různých velikostech, můžete s nimi začít seznamovat i vaše ratolesti, aby získaly přehled a podílely se i na zodpovědnosti za své vlastní věci. Mohou si do nich ukládat hračky – zejména drobnosti, jako jsou kuličky, hrací kostky, plyšáky, figurky, panenky, dílky stavebnic, výtvarné a školní potřeby atd. Děti tím získají větší přehled a budou lépe dbát na pořádek ve svém pokoji, což také jistě platně zúročí v dalším životě.

kostky stavebnice

Na dovolené

Dovolenou lze vylepšit některými zdánlivě nepodstatnými momenty, ovšem jakmile dokážete posoudit jejich prospěch, nedáte na ně dopustit. Kupříkladu takový zipový sáček v batohu na horské túře, kdy si vykračujete krajinou, začne pršet, a vy máte sice pláštěnku, ale do batohu vám zatéká. A pokud si potřebujete znenadání odskočit na toaletu a vyprostíte z batohu mokrý toaletní papír, dopadnete jako Pavel Nový ve filmu „S tebou mě baví svět“, kdy utíral svému synovi zadnici smrkovým jehličím. Bude-li naopak papír umístěný v zip sáčku, můžete být naprosto klidní a zatékání do batohu vůbec neřešíte. V sáčku můžete mít na výletě třeba i svačinu a do sáčku pak uložíte použité ponožky, jejichž odér by vám mohl pokazit zbytek dovolené.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup